
Pílové pásy na mäso
Inovatívny pílový pás na rezanie mäsa s kosťami. Kalené a rozvedené zuby. Tvrdosť zuba 62 HRc.
Nejdříve zadejte alespoň délku a šířku.
Pílové pásy na mäso
Popis
Komentáre
Pílové pásy na mäso
Inovatívne pílové pásy na mäso s variabilnou výškou zuba a úzkym prierezom pre vyššiu produktivitu a dlhšiu životnosť vďaka tvrdosti zuba 62 Hrc.

pás na maso2
Vhodné na polenie hovädzieho a bravčového a na rezanie mäsa s kosťami. Nízky prerez (iba 0,16 mm na stranu) zabezpečí menej odpadu a tým vyššiu výťažnosť pri búraní.
Tento pílový pás je obľúbený aj medzi spracovateľmi dýh, drahých materiálov a polystyrénu, ktorí si ho obľúbili pre úzky šrank, malý prerez, nízke straty materiálu a čistý rez.
Pásy zvárame na mieru podľa vašich prianí a požiadaviek.