maso.jpg

Pílové pásy na mäso 2040/16x0,5/4-Meat

Inovatívny pílový pás na rezanie mäsa s kosťami. Kalené a rozvedené zuby. Tvrdosť zuba 62 HRc.
Najprv zadajte dĺžku.
Pílové pásy z nerez ocele. Ideálne na rezanie mäsa s kosťami.
Rozstup [TPI] 4 - Meat
  • 4 zuby na palec
  • Mrazené mäso
  • Mäso s kosťami
19,38 /ks s DPH
Do košíka
Skladem
Meat&Fish Stainless
Popis
Komentáre

Pílové pásy na mäso

Inovatívne pílové pásy na mäso s variabilnou výškou zuba a úzkym prierezom pre vyššiu produktivitu a dlhšiu životnosť vďaka tvrdosti zuba 62 Hrc.

pás na maso2
pás na maso2

Vhodné na polenie hovädzieho a bravčového a na rezanie mäsa s kosťami. Nízky prerez (iba 0,16 mm na stranu) zabezpečí menej odpadu a tým vyššiu výťažnosť pri búraní.

Tento pílový pás je obľúbený aj medzi spracovateľmi dýh, drahých materiálov a polystyrénu, ktorí si ho obľúbili pre úzky šrank, malý prerez, nízke straty materiálu a čistý rez.

Pásy zvárame na mieru podľa vašich prianí a požiadaviek.

Meat&Fish Stainless Počet zubov na palec cena za meter vrátane zvaru (s DPH)
16 x 0,5 mm 4 - Meat 9,50 

Máte otázku k danému produktu?